Kom jij bij ons werken?

Wij zoeken met ingang van 18 maart 2024 voor 5 dagen per week een leraarondersteuner, inzetbaar in de groepen 4-8 (wtf 1,0). Het betreft een tijdelijke/ benoeming (i.v.m. zwangerschap) tot de herfstvakantie 2024. De functie kan ook gedeeld worden in bijvoorbeeld 0,6 en 0,4 wtf. Kijk voor meer informatie op: vacature leerkrachtondersteuner

 

Wat zoeken wij?

Jij bent een hartelijke leraarondersteuner die affiniteit heeft met de groepen 4 t/m 8. Je bent fulltime beschikbaar of parttime met één andere leraarondersteuner. Jij weet de leerlingen van De Roerganger individueel of in groepjes te begeleiden. Wanneer nodig kun jij ook de groep overnemen van de leerkracht. Tot slot haal jij tussen de middag een frisse neus tijdens de pleinwacht ronde.

Wat bieden wij?

De Roerganger is een fijne school met een toegankelijk en behulpzaam team. Op onze scholen werk je prettig samen met jouw collega’s en de ouders/verzorgers van onze leerlingen. Bovenal bieden wij super leuke kinderen die jij kunt begeleiden naar de wereld van morgen.

Als leraarondersteuner voor de groep 4 t/m 8 heb je de kans om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen. De inschaling van deze functie is in schaal 7 volgens de CAO PO. Daarnaast zijn er aangename extra’s, waaronder een reiskostenvergoeding, bedrijfsfitness, 13de maand en inspirerende kenniskringen en kenniscafés.