Wij zoeken jou!

We zoeken voor CBS De Roerganger een enthousiaste groepsleerkracht voor onze groep 3! Je kunt zo spoedig mogelijk beginnen, indien mogelijk al na de kerstvakantie.

De vacature betreft twee werkdagen op donderdag en vrijdag. Een gymbevoegdheid zou heel fijn zijn. De vacature geldt voor de rest van dit schooljaar. Wanneer de formatie duidelijk is, zullen we laten weten of het vaste uren kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op:

Vacature leerkracht groep 3

 

Wat ga je doen?

Je gaat op donderdag en vrijdag lesgeven aan groep 3. De groep bestaat uit 22 leerlingen. De groep zit in een gezellige unit net buiten het hoofdgebouw. De leerlingen houden van structuur en lekker werken. Je bent groepsleerkracht met alle voorkomende werkzaamheden van een leraar basisonderwijs.

Wat vragen wij?

We zoeken een enthousiast teamlid met een warm hart voor jonge kinderen. Een collega die de magie van het ontluikende lezen, schrijven en rekenen weet over te brengen. Liefst een collega die bevoegd is om gym te geven. We zoeken een fijne collega die ook de talenten van de kinderen wil ontdekken en de eigen talenten wil inzetten op CBS De Roerganger.

Wat bieden wij?

We zijn een een goed team met elkaar: we hebben het goed samen. Ook wij maken gebruik van het met en van elkaar leren. Ons talentgedreven werken maakt ons onderscheidend: we zoeken altijd naar de mogelijkheden om te kunnen stralen. Dit geldt voor de leerlingen maar ook zeker voor het team.